Legyen profi weboldalad elérhető áron!

12.000 Ft + Áfa / Év

Olyan megoldást kínálunk amivel szabadon változtathatod a weboldalad szakember nélkül.

Könnyen kezelhető

Szaktudás nélkül készíthetsz magadnak prémium minőségű weboldalt, mindössze pár kattintással. Soha nem volt még ennél egyszerűbb!

Teljes Szabadság

Olyan megjelenést állíthatsz be weboldaladon, aminek csak a képzeleted szab határt. Meguntad a meglévőt? Bármikor változtathatsz rajta pillanatok alatt.

Soha nem lesz elavult

Nem kell aggódnod, hogy eljár weboldalad fölött az idő. Mi folyamatosan fejlesztjük azt, így mindig a legkorszerűbb megoldásokat használhatod majd, hogy elérd a céljaid.

Legjobb ár érték arány

Egyedi weboldal tört áráért kínálunk minőségi weboldalt, ami kiszolgálja vállalkozásodat. Teljeskörű szolgáltatás költséghatékony összegért.

Mi is ez pontosan?

A webelo egy olyan szogláltatás, aminek a segítségével olyan weboldalad lehet amire mindig is vágytál. Nincs szükség fejlesztőre. Nem lesz elavult. Folyamatosan fejlődik, és persze költséghatékony megoldást kínál! Ezentúl nem kel másra támaszkodnod, és aggódnod a weboldalad miatt. Szolgáltatásunk sikerét jól mutatja hogy már több mint 700-an választottak minket.

Jó kezekben van a weboldalad

Minden egy helyen! A domain, a tárhely, email fiókok és persze a weboldal is a Webelo szolgálja ki többlet költségek nélkül! Így nem kel mindenre külön szakembert bízni. Továbbá levesszük a váladról a terhet és díjmentesen beállítjuk a weboldalad olyanra amilyet szeretnél!

Díjmentes tájékoztatés demó igénylés

Hiszünk a termékünkben ezért minden érdeklődőnek örömmel készítünk egy személyreszabott demót. Mindezt költség és kötelezettség mentesen. Amennyiben nem tetszett a munkánk, egyszerűen csak töröljük. Érdemes kipróbálnod mit is tudunk nyújtani, mert tapasztalataink szerint a demót igénylők közel 90%-a igénybe vette a szolgáltatásunkat :)

Gyakori Kérdések

Természetesen igen. Az általunk elkészített oldalt 30 napig használhatod, ezt követően befizetésig inaktív lesz. Törölni viszont csak 90 nap után fogjuk.
Annyi weboldalad lehet amennyit szeretnél. Nincs megkötés. Természetesen az áraink weboldalanként értetendőek
Befizetésed után 30 napig 100% pénzvisszafizetési garanciát adunk! Próba időszakban is bármikor visszamondhatod az érdeklődésed. Megrendelt domain esetén viszont az átregisztráció költsége az ügyfelet terheli.
Saját profilodon is leadhatod a megrendelési szándékod, vagy jelezheted nekünk telefonon, és emailben is. Befizetést követően 24-48 órán belül már élesítjük is weboldalad.
Minden csomagunk évente kel megfizetni. Ennek lejáratáról 30 nappal előtte már tájékoztatni fogunk.
Lejárat előtt már 30 nappal értesítünk, és lejárat után is még van 30 napod a befizetést teljesíteni. Amennyiben ez idő alatt sem történik meg, inaktív lesz az oldal, ezt követően pedig törlésre kerül. A befizetés menetéről e-mailben tájékoztatunk és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
Szolgáltatásunk része a domain, tárhely és email is. Megrendelésnél kel megadnod hogy milyen domaint szeretnél amit mi megrendelünk neked. A szolgáltatáshoz pedig szintén hozzátartozik a tárhely is. Ha már van saját domained akkor tudunk átirányítást beállítani vagy át is regisztrálhatjuk aminek a költségét szintén mi álljuk.
Korlátlan számú email fiókot tudsz hozzáadni a weboldaladhoz
Meghálláljuk a bizalmad, ezért weboldalad indulásánál mindent beállítunk neked, beállítjuk a nézeteket és feltöltjük a tartalmakat is amiekt biztosítasz nekünk. Későbbi módosítás amit velünk szeretnél elvégezni viszont már feláras, amit megrendelhetsz a profilodon.

Már több mint 724 elégedett ügyfél! Próbáld ki!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és bemutatjuk szolgáltatásunkat!

Ajánlatot kérek

Kérje díjmentes tájékoztatónkat

Munkatársaink örömmel segítenek minden felmerülő kérdésben.
Az ajánaltkérés nem minősül szerződés kötésnek, csupán tájékoztató jellegű. Adatait a GDPR-nak megfelelően tároljuk